Web Analytics Made Easy - Statcounter

صالحی با اشاره تعطیلی روند نام‌نویسی خادمیاران رضوی از طریق سامانه آستان قدس و چشم‌انتظاری علاقه‌مندان برای ورود به این عرصه، گفت: خادمیاران غیرفعال و خادمیارانی که ثبت فعالیت در سامانه خادمیاری ندارند به‌زودی تعیین وضعیت خواهند شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سهیل صالحی» امروز(5مهر) در دوره‌های آموزشی مسئولین کانون‌های محلی و کانون‌های تخصصی شهرستان‌های بهشهر، بابلسر، نکا و میاندرود که هر شهر به‌صورت مجزا برگزار شد با اشاره به آخرین وضعیت خادمیاران رضوی در استان مازندران، اظهار کرد: مازندران 15 هزار و 698 خادمیار رضوی دارد که در حال حاضر گزینش ۱۱ هزار خادمیار انجام‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس امور خادمیاری دفتر نمایندگی آستان قدس در مازندران ساختار خادمیاری معطوف به دو کانون محله‌ای و تخصصی است، کانون خادمیاران محله‌ای در نقاط پرتجمع شهری و روستایی با محوریت مساجد یا حسینیه‌ها تشکیل می‌شود و امام جماعت مسجد به‌عنوان رکن اصلی این کانون، فعالیت‌های خادمیاران را نظارت می‌کند.

وی بابیان اینکه مأموریت کانون‌های خدمت رضوی در سطح شهرستان‌ها تقویت معنویت، معرفت و انگیزش رضوی است، افزود: کانون‌های خدمت رضوی بایستی با ایجاد تعامل با سایر تشکل‌های مردمی که در سطح شهرستان خدمتی به محرومین ارائه می‌دهند علاوه بر رفع محرومیت زمینه‌ساز ترویج فرهنگ منور رضوی باشند.

 

صالحی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه در حال حاضر خدمت به محرومین اصل انقلابی گری است، گفت: خوشبختانه در استان مازندران  خانواده بزرگی از خادمان رضوی متشکل از نخبگان، حوزویان، مسجدی‌ها، مبتکران، کارآفرینان، اصحاب رسانه و خبر و ... داریم که امیدواریم به‌درستی از این ظرفیت‌ها برای رفع محرومیت به نیت امام رضا (ع) استفاده کنیم.

 

وی بابیان اینکه هر خادمیار بعد از ۴ سال فعالیت در عرصه و مصداق خدمتی که مشخص می‌کند، رتبه دو و پس از چهار سال دیگر رتبه یک خواهد شد و بعد با گزینش به خادم تشرفی ارتقا یافته که باید هر هفته کشیک حرم انجام دهد، یادآور شد: فعالیت هر خادمیار باید در سامانه خادمیاری آستان قدس ثبت شود و از سوی مسئولین کانون‌های مربوطه تائید و خادمیاران فعال و غیرفعال باید از یکدیگر تفکیک شوند و خادمیاری که ثبت فعالیت و گزارش کار ندارد و غیرفعال است تا پایان ماه آینده تعیین وضعیت می‌شود.

صالحی بابیان اینکه شیفت حرم ، تشویق خادمیاران به‌پاس زحمات و فعالیت آنان در شهرستان و روستای محل سکونت در طول هرماه محقق می‌شد، افزود: با توجه به شیوع کرونا تا اطلاع ثانوی شیفت حرم برای خادمیاران افتخاری حضرت رضا(ع) تعطیل‌شده است.

 

وی یکی از تغییرات صورت گرفته در عرصه خادمیاری را تمرکز فعالیت‌ها از افراد خادمیار به کانون‌های خدمت رضوی اعلام کرد و گفت:  در دوره قبل عمده فعالیت خادمیاران، خدمت‌رسانی به محرومین بود در حال حاضر پشتیبانی از تشکل‌های مردمی سطح شهرستان‌ها که خدماتی ارائه می‌دهند، از اهمیت بالاتری برخوردار است و مهم‌ترین ملاک ارزیابی کانون‌های تخصصی، خدماتی است که به کانون‌های عمومی می‌دهند.

صالحی با توجه به علاقه‌مندی مردم برای ثبت‌نام به‌عنوان خادمیار رضوی خاطرنشان شد: جذب خادمیار جدید صرفاً از طریق کانون‌های خدمت رضوی انجام خواهد شد و  افراد علاقه‌مند برای خادمیاری با عنوان یاور به عضویت کانون‌های خدمت رضوی درمی‌آیند و پس از فعالیت و تائید مسئول کانون، جهت گذراندن مراحل خادمیاری معرفی می‌شوند.

وی بابیان اینکه توسعه، ترویج و انس با زیارت‌نامه شریف امین‌الله در چهارشنبه‌های رضوی و اهتمام خادمیاران برای معرفی سبک زندگی امام رضا(ع)، ازجمله برنامه‌های فرهنگی کانون‌های خدمت رضوی در شهرستان‌های استان باید باشد، تأکید کرد: باید تلاش کنیم سیره عملی و علمی امام رضا(ع) وارد زندگی مردم شود.

 

صالحی در ادامه این دوره آموزشی در خصوص نحوه ورود به سامانه از طریق گوشی‌های همراه، نحوه تائید اطلاعات فردی، آموزش در سامانه و نحوه دادن آزمون، انتخاب عرصه و مصداق خدمتی، انتخاب کشیک حرم و رزرو خدمت و نحوه ارزیابی، گزارش‌نویسی و ... در سامانه خادمیاری آستان قدس رضوی آموزش‌های لازم را ارائه دادند.

 وی با اشاره به راه‌اندازی طرح جشنواره خدمت در حوزه خادمیاری، بیان کرد: این جشنواره به این منظور راه‌اندازی شده است تا خادمیاران افتخاری حضرت ثامن‌الحجج(ع) فعالیت‌های الگویی در حوزه محرومیت‌زدایی ارائه دهند تا راه‌های رفع آلام و نیازهای محرومین در دسترس همگان قرار گیرد و مشکلات نیازمندان در سراسر کشور مرتفع شود.

مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس در مازندران بابیان اینکه خادمیاران رضوی استان موفق به کسب جایگاه سوم کشور در نخستین جشنواره خدمت شدند، تأکید شد: خادمیاران رضوی با ارائه و ثبت الگوها و ایده‌های نو و خلاق در دومین جشنواره نیز شرکت نمایند.

 

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیفت حرم محرومیت زدایی کانون های خدمت رضوی خادمیاران رضوی شهرستان ها آستان قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • موزه آستان قدس رضوی نفائسی مرتبط با امام صادق(ع) در خود دارد /به جامانده از صادق آل محمد(ع)
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • تجلیل از معلمان روستای احمد آباد سفلی در تکاب
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد