Web Analytics Made Easy - Statcounter

امامزاده گفت: خادمیاران رضوی استان مازندران از اسفند ماه ۹۷ تا اسفند ماه ۹۹ به نیت امام رضا(ع) برای دستگیری از نیازمندان و آسیب دیدگان کرونایی ۹۸ میلیارد تومان هزینه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «محمداسماعیل امامزاده» امروز(28اسفند) در آئین اختتامیه دومین جشنواره خدمت رضوی استان مازندران که با حضور آیت الله «علی معلمی» نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در سالن همایش سازمان حج و زیارت مازندران برگزار شد، اظهار کرد: تشکیلات نظام خادمیاری از مردمی‌ترین تشکل‌ها در کشور به شمار می‌رود و هیچ تشکل مردم پایه‌ای نظیر کانون‌های خدمت رضوی در کشور وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران بابیان اینکه در نظام خادمیاری فعالیت‌ها مبتنی بر ارادت ورزی توأم با اخلاص صورت می‌گیرد، بیان کرد: نتیجه مجموع خدماتی که خادمیاران در مازندران از اسفند ماه ۹۷ تا اسفند ماه ۹۹ انجام دادند، بالغ بر ۹۸ میلیارد تومان است.

 

دبیر کانون های خدمت رضوی مازندران با اشاره به اینکه آستان قدس مقدس ترین نهاد مردمی در جهان است، گفت: چرا که خادمیاری افتخاری است که لیاقت می‌خواهد، لازمه اش حفظ خود و خانواده از تراز خادمیاری است و باید جلوه‌ای از ارزش‌های امام رئوف باشیم ایشان از طلوع صبح تا شب دغدغه مند مردم بود.

 

امامزاده با اشاره به فرموده نبی مکرم اسلام(ص)، اظهار کرد: هیچ خواسته‌ای نیست که ما اجابت کنیم به‌جز اینکه از مسیر فرزندم آقا علی بن موسی الرضا(ع) باشد، بسیاری از بزرگان دین نیز بر این موضوع تاکید داشتند که ایرانی ها از محبت و الطاف امام هشتم(ع) بهره‌مند هستند.

 

وی یادآور شد: مقام معظم رهبری نیز بر صیانت از افکار و اعمال، اکرام و احترام به مردم و دریافت‌کنندگان خدمت و  پرهیز از رقابت با جریان‌های خیر دیگر توسط خادمیاران تاکید کردند.

 

امامزاده اعلام کرد: طی دو سال اخیر ۶۱ میلیارد تومان در موارد مختلف اعم از برگزاری ۲ هزار و ۹۰ روضه خانگی بدون هیچ هزینه‌‌ای برای میزبان، احیای چهارشنبه‌های امام رضایی، تهیه سبد کالا و برنامه‌های دیگر هزینه کردند.

 

وی خاطرنشان کرد: ظرف دو سال اخیر ۱۱۰ هزار سبد کالا با کمک خیرین توسط خادمیاران به ارزش ۳۴ میلیارد تومان تقدیم محرومین شد و نکته ای که مقام معظم رهبری به شدت روی آن تاکید دارد تکریم محرومین است، به این جهت معمولا خدمات شب و با حفظ کرامت ارائه می‌شود.

 

امامزاده اذعان کرد: ظرف این دو سال ۵۸۰ راس گوسفند ذبح شده و گوشت آن بین محرومین توزیع شد، حدود  ۱۳۰ هزار غذای گرم برای محرومین توزیع شد، در حوزه ترمیم منازل هزار و ۲۰۰ خانه محروم با اعتباری حدود ۶ میلیارد تومان تعمیر و همچنین ۱۲ خانه محروم با اعتباری حدود یک و نیم میلیارد تومان ساخته شد.

 

وی بیان کرد: خرسندیم که خادمیاران پای کار آزادی زندانی‌ها آمدند و حدود ۱۱ زندانی را با صرف هزینه‌ای حدود ۱۰۰ میلیون تومان آزاد کردند. همچنین طرح " آقا حساب کرد" در فروشگاه‌ها برای بدهکاران اجرایی شد. 

 

امامزاده عنوان کرد: الان با اینکه دو سال است که سامانه خادمیاری بسته شد روی بحث کیفی‌سازی مانور دادیم، از ۲۰۶ هزار خادمیار ثبت‌نامی، ۱۱۰ هزار خادمیاری پای کار هستند به تایید رسیدند ما هم حدود ۱۲ هزار تا سعی داریم زیر ۱۶ هزار خادمیار نداشته باشیم که نمایندگان خانواده‌های رضوی هستند‌.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: حج و زیارت مازندران طرح آقا حساب کردند خادمیاران رضوی روضه های خانگی محرومیت زدایی میلیارد تومان خدمت رضوی اسفند ماه دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان خیر مراغه‌ای

 امام جمعه مراغه در مراسم تجلیل از معلمان خیر مراغه‌ای گفت: در دین مبین اسلام به تعلیم و تربیت تاکید فراوان شده است.

حجت اسلام والمسلمین پور محمدی افزود: معلمان به خاطر تربیت آینده سازان کشور کاری را انجام می‌دهند که پیامبران برای هدایت انسان‌ها انجام داده اند.

وی گفت: وظیفه معلمان به خاطر تربیت عالمان و دانشمندان آینده بسیار سخت و سنگین است.

فرماندار شهرستان مراغه گفت: معلمان وظیفه هدایتگری و توانمندسازی آینده سازان این کشور را برعهده دارند.

مینویی افزود: رشد و توسعه زیر ساخت‌های علمی کشور به تلاش معلمان بستگی دارد.

وی گفت: با تلاش معلمان و همت این عزیزان ایران اسلامی از هر نظر به توانمندی‌های علمی خوبی دست یافته است.

مدیر کمیته امداد مراغه گفت: در این شهرستان۵۰۰ نفر معلم در طرح اکرام ایتام و محسنین برای حمایت از نیازمندان مشارکت دارند.

ابراهیمی افزود: در شهرستان مراغه یک هزار و ۲۰۰ نفر در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت می‌شوند.

 ابراهیمی افزود: خیران در قالب اکرام ایتام و محسنین در ماه حدود ۷۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان به نیازمندان کمک می‌کنند.

در پایان این مراسم از معلمان خیر مراغه‌ای برای حمایت از نیازمندان تجلیل و قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • تجلیل از معلمان خیر مراغه‌ای
  • جمع آوری ۵۶۰ میلیارد ریال زکات در خوزستان
  • تحویل ۲۵ واحد مسکن به نیازمندان توسط سپاه اردبیل
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی