Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@04:27:12 GMT

توسعه مفهوم خادمیاری با هدف محرومیت‌زدایی است

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۸۰۲۶

توسعه مفهوم خادمیاری با هدف محرومیت‌زدایی است

حجت الاسلام ابراهیم حجت‌پناه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: سالیان سال مردم آرزوی خادمی برای امام رضا(ع) را داشتند که این فرصت تنها برای مجاورین حضرت محقق می‌شد که توفیق داشتند در قالب خادم یا خادم‌یار خدمت کنند. اما طرح «خادمیار» که از ابتدا به عنوان طرح«خادم‌یاور» مطرح شده بود از دهه ۷۰ قوت مجدد گرفت و دامنه‌اش به کل استان‌های سراسر کشور کشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمات رضوی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه روال کار به این صورت بود که هرکس با توجه به تخصصی که دارد به عنوان خادم و نماینده امام رضا(ع) از مردم و شهر استانش گره‌گشایی کند، افزود: لذا افراد مطابق سازماندهی که دارند ابتدا گزینش می‌شوند سپس کد خادمیاری دریافت می‌کنند و بعد فعالیت خود را آغاز می‌کنند که مطابق فعالیت‌هایشان امتیازاتی برایشان در نظر گرفته می‌شود و طبق امتیازاتشان خدمت در حرم امام رئوف برایشان ایجاد می‌شود.

وی افزود: برش خیلی کوچکی از خادم امام رضا (ع) بر عهده دبیرخانه است و هر انسان دلسوخته اهل بیت(ع) هر کاری را در هرجای عالم به نیت امام رضا(ع) انجام دهد خادم الرضا محسوب می‌شود پس نه تنها ایران بلکه کل عالم بر سر سفره کریمانه حضرت مهمان هستند.

فعالیت ۱۹ کانون تخصصی در استان

 وی با بیان اینکه خادمیاران در دو قالب عمومی و خصوصی سازماندهی می‌شوند، ادامه داد: تاکنون ۱۹ کانون تخصصی از طرف مشهد در استان با موضوعات مختلف از جمله حقوق، مشاوره، ورزش، نهج البلاغه خوانی، امور بانوان و خانواده و ... تشکیل شده که با خادم‌یاران تخصصی خدمات تخصصی ارائه می‌دهند و این خدمات به عنوان امتیاز برایشان ثبت می‌شود و بر اساس این امتیازات خادمی در حرم برایشان محقق می‌شود.

 حجت پناه ادامه داد: در طرح جدید مشهد سهمیه خادمیاری را به صورت مستقیم به استان‌ها نمی‌دهد بلکه خادمیاری بر اساس فعالیت‌های خادمیاران رضوی در کانون‌ها صورت می‌گیرد که هرچه فعالیت و امتیاز افراد بیشتر باشد خادمیاری آن‌ها در حرم زودتر محقق می‌شود و اگر فعال نباشند خودکار از سیستم و سامانه حذف می‌شوند. 

وی افزود: ملاک این است که هر شهرستان ۲۰ هزار نفره دارای کانون عمومی باشد که تا محقق شدن این هدف راه طولانی در پیش داریم، کانون تخصصی در همه شهرستان‌ها وجود دارد اما تنها ۳۰ کانون عمومی در استان مشغول فعالیت هستند که در تلاش هستیم همه شهرستان‌ها در قالب خادمیار که محدودیت‌های بیشتری دارد و یاوران رضوی که فضای عمومی دارد فعال شوند.

محرومیت‌زدایی هدف اصلی فعالیت‌های خادمان رضوی

مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان با اشاره به اینکه محرومیت‌زدایی به مناسبت وسیع خود هدف تشکیل این کانون‌ها و انجام این گونه خدمات است، گفت: خدمات با هدف محرومیت‌زدایی به معنای وسیع این امر انجام می‌شود زیرا که محروم تنها فقیر نیست بلکه گاهی فردی محروم از محبت در خانواده می‌باشد، گاهی محروم از دریافت مشاوره‌های حقوقی است و گاهی محروم از امکانات ورزشی می‌باشد که به وسیله این کانون‌های عمومی و تخصصی برخی از محرومیت‌ها در زمینه‌های مختلف از بین خواهند رفت.

 انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: خادم یاری محرومیت زدایی محرومیت زدایی امام رضا کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان به تشریح اقدامات بسیج سازندگی در کردستان پرداخت. - اخبار استانها -

سرهنگ اکبر اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج به تشریح اقدامات بسیج سازندگی در کردستان پرداخت و اظهار داشت: آبرسانی به 205 روستا به ارزش 578 میلیارد تومان از جمله اقدامات سپاه در راستای ارائه خدمت به مردم بوده که تاکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و سایر پروژه‌ها در حال اجراست.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم تا پایان امسال آبرسانی به تمام این روستاها را به اتمام برسانیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان افزود: ساخت، مرمت و بازسازی 50 منزل مسکونی محرومین، تهیه و واگذاری 20 تن قیر رایگان برای آسفالت جاده‌ها بوده که یقیناً تا پایان امسال نیز بسیاری از جاده‌های روستایی استان را آسفالت خواهیم کرد.

وی بیان کرد: انجام 13 هزار و 100 متر ایزوگام منازل خانواده‌های نیازمند، اجرای 78 پروژه مرمت مدارس، غسالخانه و خانه عالم، پرداخت 60 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی و ایجاد اشتغال برای 669 نفر از جوانان روستایی کردستان از دیگر اقدامات سپاه در کردستان بوده است.

اسماعیلی عنوان کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی با کارمزد 4 درصد بازپرداخت 70 ماهه و شش ماه تنفس به جوانان روستایی کردستان پرداخت شده تا در روستاها ماندگار و از مهاجرت خودداری کنند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امسال نیز 126 میلیارد تومان تسهیلات ویژه اشتغال‌زایی جوانان کردستانی اختصاص یافته که تاکنون 123 میلیارد تومان آن پرداخت شده و 3 میلیارد تومان دیگر نیز در دست اقدام است.

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • تجلیل از معلمان روستای احمد آباد سفلی در تکاب
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی