Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی گفت: توسعه فرهنگ رضوی و فرهنگ کمک به نیازمندان فلسفه وجودی شبکه خادمیاری رضوی در سراسر کشور و این استان است.

محمد بخشی پنجشنبه ۱۴ بهمن ماه در جلسه هم اندیشی، تعامل و کارگاه آموزشی مسئولین کانون‌های مرکزی خدمت رضوی و مسئولین آموزش سامانه خادمیاری شهرستان‌های اراک، ساوه، خمین و شازند که به میزبانی کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه در آستان مقدس امامزاده سید اسحاق علیه‌السلام برگزار شد، اظهار کرد: کانون‌های خادمیاری محور تجمع آحاد مختلف مردم و بهره‌گیری برای مأموریت‌های مشخص شده در شبکه خادمیاری برای محرومیت‌زدایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراهم کردن بستر یاوران رضوی در کنار خادمیاران موجب شده تا ساختار شبکه خادمیاری توسعه یافته و به سمت تکمیل ساختار پیش برویم تا بتوان بخشی از نیازهای جامعه فقر را تامین کرد.

بخشی افزود: حضور کاروان‌های زیر سایه خورشید در دهه کرامت و رنگ و بو گرفتن نقاط مختلف کشور با حال و هوای امام رضایی بهانه‌ای شد تا شبکه خادمیاران در سراسر کشور تشکیل شود و امروز به یک شجره طیبه‌ای با ظرفیت مردمی تبدیل شده و بازوی پرتوان نهادهای حمایتی است.

وی بیان کرد: یکی از ابزارهای خدمتیگ تشکیل سامانه‌های خادمیاری است و با انسجام بخشی به این ساختار و شبکه در کنار عنایت امام هشتم بستر فراگیر شدن شعاع خدمات دهی فراهم شده است و امیدواریم با جذب نیروهای مردمی انگیزه خدمت به اهل بیت و مردم را که یک انگیزه مقدس و دائمی است را توسعه داد.

بخشی بیان کرد: ساختار تقسیم کار خادمیاران در استان مرکزی تبیین شده است و با برگزاری جلسات هم‌اندیشی به دنبال رونق و قوت فعالیت‌ها هستیم تا با تعامل به جامعه فقرا و مناطق محروم خدمات مطلوب ارائه شود.

وی در خصوص فعالیت کانون‌های عمومی و تخصصی گفت: کانون‌های تخصصی تامین کننده نیازهای کانون‌های عمومی هستند. به عنوان مثال کانون تخصصی تعلیم و تربیت ماموریت برگزاری دوره‌های آموزشی و درسی برای دانش آموزان نیازمند تخت پوشش کانون‌های عمومی را دارد.

وی با اشاره به برخی مناطق محروم در نقاط مختلف هر شهرستانی افزود: باید خدمات خادمیاران به سمت نقاط محروم سوق داده شود و از ظرفیت خادمیاران برای ارایه خدمات به جامعه هدف استفاده شود و فضای نقش آفرینی آحاد مختلف مردم را در خدمت به مردم ایجاد و هموار کرد.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی تصریح کرد: با اعتماد سازی در جامعه در جهت جذب نذورات و اداره شبکه خادمیاری، خدمات لازم به جامعه هدف ارائه می شود. اختیار جذب نذورات  بجز نذرهای خاص آستان قدس رضوی به کانون‌های مرکزی خدمت رضوی داده شده و سازوکار لازم برای جذب نذورات عام فراهم شده است.

وی افزود: بسیاری از نیازمندان جامعه از هیچ نهاد حمایتی و یا موسسه‌ای کمک دریافت نمی‌کنند و حمایت مادی و معنوی نمی‌شوند و هنر خادمیاران رضوی این است که با حفظ کرامت انسانی و شخصیت آنان با تاسی به سیره اهل بیت (ع) به این افراد خدمات لازم را ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه شبکه خادمیاری با تشکیل ۱۹ کانون تخصصی به دنبال ارائه خدمات تخصصی در حوزه های گوناگون است، افزود: فضایی که با عنایت و به برکت امام رضا علیه‌السلام با تشکیل شبکه خادمیاران  بوجود آمده است ثمر بخشی بالایی برای جامعه محرومین دارد.

وی افزود: آشنایی با سامانه و روال فعالیت کانون‌های خدمت رضوی موجب انگیزه بخشی به شبکه خادمیاری خواهد شد و در توسعه فعالیت‌ها اثرگذار خواهد بود. در کانون‌های خدمت رضوی به دنبال نظم بخشی در امور هستیم و این رفت و آمدها و جلسات باعث تبادل تجربیات و اطلاعات به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و نوع فعالیت است.

به گزارش ایسنا، مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه نیز گفت: خدمت به عنوان خادمیار در جامعه توفیقی است که باید شکرگزار آن باشیم چرا که زمانی بسیاری از افراد آرزوی خدمت لحظه‌ای در حرم امام رضا(ع) را داشتند و امروز با تاسیس کانون‌های خادمیاری در نقاط مختلف کشور با شروطی در راستای خدمت به محرومین و یا خدمت در عرصه خدمتی خود می‌توانند به خدمت در حرم امام رضا(ع) هم شرفیاب شوند.

سیدرضا طباطبایی افزود: کانون‌های خدمت رضوی تشکل‌های مردم نهادی هستند که با عشق و دلدادگی به امام رضا (ع) در قالب تشکیلات منسجم مردمی کنار هم جمع شدند تا در قالب شبکه خادمیاری با خدمت‌رسانی جهادی به نیازمندان کمک و از آن‌ها گره‌گشایی کنند.

وی گفت: وظیفه مسئولان شبکه عظیم مردمی خادمیاران رضوی، استفاده از فرصت‌ها و تقویت و توسعه این شبکه برای رفع مشکلات و خدمات‌رسانی بهتر است.

طباطبایی گفت: ۱۹ کانون تخصصی در کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه ارائه دهنده خدمات تخصصی در حوزه سلامت، بانوان، ایثار و شهادت، جوانان، حقوقی، خبر و فضای مجازی، و ... در کنار ۹ کانون عمومی در مساجد و محلات شهرستان دایر و هدف از فعالیت آنان رسیدگی به مشکلات نیازمندان و فقرزدایی است.

در ادامه مهدیه غلامی معاون دبیرخانه کانون خدمت رضوی استان مرکزی نیز به بیان نحوه فعالیت خادمیاران عمومی و تخصصی و ثبت گزارش فعالیت‌ها پرداخت.

وی با اشاره به اینکه تمامی خادمیاران تک مصداقی باید ظرف مدت یک هفته آینده تعیین تکلیف شوند، افزود: عدم تعیین تکلیف انتخاب مصداق، ثبت نکردن گزارش فعالیت‌ها و سایر موضوعات حوزه فعالیت منجر به محرومیت از خدمت در حرم رضوی خواهد شد

غلامی خواستار تقسیم بندی خادمیاران عمومی در دسته های ۳۰ الی ۴۰ نفره و انتخاب سرگروه برای ارائه آموزش و ساماندهی آنها شد و افزود: برنامه‌ریزی خادمیاران در کانون‌های تخصصی و عمومی به منظور احیای چهارشنبه‌های امام رضایی و برگزاری جلسات ماهانه هم اندیشی توسط کانون‌ها و برگزاری جلسات مشترک کانون‌های عمومی و تخصصی یک ضرورت است.

گفتنی است این جلسه پس از زیارت حرم آستان مقدس امامزاده سید اسحاق بن موسی الکاظم علیه‌السلام و قرائت صلوات خاصه محضر مولای عشق و مهربانی تشکیل شد.

بازدید از نقاط حاشیه‌ای و محروم شهر ساوه، اهدای لوح تندیس همه خادم الرضائیم به مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه، تجلیل از یک خیرنیکوکار و پرسش و پاسخ خادمیاران از دیگر برنامه‌های این نشست هم اندیشی بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خادمیاران رضوی استان مرکزی ساوه استانی فرهنگی و هنری استانی شهرستانها کانون های خدمت رضوی کانون های عمومی شبکه خادمیاری استان مرکزی فعالیت ها هم اندیشی کانون ها امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۶۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی

رضا داودی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و گفت : آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی در توضیح پروژه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع)، ادامه داد: آبرسانی به ۸۶۰ روستای استان در قالب ۲ قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) توسط سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان و قرارگاه نجف اشرف در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان عهده‌دار پروژه‌های روستایی شهرستان‌های صحنه، هرسین، کنگاور، سنقر، کرمانشاه و اسلام‌آباد غرب است، افزود: پروژه‌هایی ۸ شهرستان شرقی کرندغرب، سرپل‌ذهاب، گیلانغرب، جوانرود، روانسر، پاوه و ثلاث باباجانی برعهده قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون پروژه آبرسانی ۳۲۵ روستا آماده بهره‌برداری است، افزود: ۲۱۰ روستا از این تعداد در قالب قرارداد‌های محرومیت‌زدایی و ۱۱۵ روستا هم از پروژه‌های ملی و استانی انجام شده است.

داووی کرمانشاه را به‌عنوان محروم‌ترین شهرستان در حوزه آب روستایی معرفی کرد و گفت: مهم‌ترین پروژه‌های آن در قالب پروژه امام علی ۱ و امام علی ۲ تعریف شده که پروژه‌های امام علی ۱ در قالب ۱۸ روستا تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

داودی اشاره‌ای به اقدامات صورت گرفته در ۲۲ ماه گذشته در حوزه آبرسانی روستایی استان داشت و افزود: در سرتاسر استان ۶۲۵ کیلومتر، ۱۵۰ باب مخزن و ۴۹ ایستگاه پمپاژ احداث، ۴۶ حلقه چاه حفر شده است.

وی تصریح کرد: مجموعه اقدامات صورت گرفته محرومیت‌زدایی طی ۲۲ ماه گذشته به اندازه کار‌های صورت گرفته در ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته بوده که این خود تحولی بزرگ در حوزه آبرسانی روستایی استان بوده است.

داودی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا پایان نیمه اول ۱۴۰۵ به شرط تأمین اعتبار تنش آبی کل استان به پایان برسد؛ و اما؛ بازدید خبرنگاران از پروژه‌های جهاد آبرسانی شهرستان کرمانشاه که با همکاری سپاه آماده بهره‌برداری است، آغاز شد.

از یک پروژه امام علی به گفته مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه، ۱۸ روستا را زیر پوشش دارد که تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری می‌رسد. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته، افزود: با حفر یک حلقه چاه عمیق با دبی ۲۵ لیتر در ثانیه و احداث ۲۱ باب مخزن، ۸۰ کیلومتر لوله‌گذاری، ۵ باب ایستگاه پمپاژ؛ بیش از ۲ هزار نفر از اهالی این روستا‌ها از نعمت آب پایدار بهره‌مند خواهند شد.

داووی با بیان اینکه این ۱۸ روستا اصلا دسترسی به آب آشامیدنی سالم نداشته، تصریح کرد: آب این روستا در گذشته به وسیله آبرسانی سیار یا چشمه تأمین می‌شد.

آنگونه که داوودی می‌گوید، مدول اول تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه هم‌اکنون فعال است که ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر را پوشش می‌دهد.

وی افزود: برای تصفیه کامل فاضلاب شهر کرمانشاه به ساخت مدول دوم و سوم تصفیه‌خانه فاضلاب هم نیاز داریم تا هر کدام بتوانند ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه را پوشش دهند.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه تصریح کرد: ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه با ظرفیت ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع و هم‌اکنون هم در حال انجام است.

داودی با بیان اینکه این پروژه جزء مصوبات سفر رئیس‌جمهور بوده، گفت: اعتبار خوبی برای این پروژه در نظر گرفته که طبق هدفمندی صورت گرفته با پیمانکار پروژه (قرارگاه خاتم الانبیا) سازه آن تا پایان سال ۱۴۰۳ تمام و ان‌شاءالله بعد از آن با نصب تجهیزات، سال ۱۴۰۴ وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت ۲۴ درصدی این مگاپروژه در کرمانشاه، گفت: ۳۴۵ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۴ هزار ۶۰۰ تن آرماتور، ۳۵ هزار مترمکعب بتن‌ریزی تا به امروز صورت گرفته است.

داوودی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اعتبار مصوب سال گذشته ۳۱۶ میلیارد تومان بوده و در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ پیگیر اعتبار خوبی برای آن هستیم.

وی ادامه داد: این تصفیه‌خانه ۲۴.۵ میلیون مترمکعب پساب تولیدی دارد که این میزان پساب برای واحد‌های صنعتی شرقی مورد استفاده خواهد گرفت و آب‌های زیرزمینی مورد استفاده ذخیره خواهد شد.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه گفت: مناطق شرق و جنوب به خصوص جنوب‌غربی مشکلاتی داشتیم که دو خط غرب و شرق را طراحی کردیم.

وی با بیان اینکه خط غرب به پایان رسیده، گفت: این خط بین مخزن چمن به جمهوری بود که به اتمام رسیده و وارد مدار بهره‌برداری شده است.

داوودی گفت: اثرات این خط غربی برای مردم شهر کرمانشاه چندان ملموس نیست، چون باید پروژه شرق هم به اتمام برسد.

وی گفت: پروژه شرق و جنوب از سمت فرودگاه شروع تا مخزن کوثر که در جنوب‌شرقی واقع است، ادامه دارد. طول این خط ۹ کیلومتر است که ۷ کیلومتر از آن انجام شده است.

داوودی این پروژه را برای آب کرمانشاه مهم و استراتژیکی دانست و گفت: در تلاش هستیم تا ۲ ماه آینده این پروژه را وارد مدار بهره‌برداری کنیم و تنش آبی کرمانشاه برای همیشه مرتفع کنیم.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه افزود: برای مناطق شمال کرمانشاه با چاه‌های حفاری شده و مخزن تلاش مشکلات در این منطقه را هم مرتفع خواهیم کرد.

داوودی گفت: با انجام مجموع این پروژه‌ها و همچنین اصلاح و بازسازی صورت گرفته در شبکه و حفر ۲۵ حلقه چاه، سال ۱۴۰۳ بهترین تابستان کرمانشاه از نظر تنش آبی خواهد بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید