Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «محمد بخشی» روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی، تعامل و کارگاه آموزشی مسئولان کانون‌های مرکزی خدمت رضوی و سامانه خادمیاری شهرستان‌های اراک، ساوه، خمین و شازند در بارگاه امامزاده سید اسحاق (ع) ساوه، افزود: توسعه فرهنگ رضوی و  کمک به نیازمندان فلسفه وجودی شبکه خادمیاری رضوی در سراسر کشور و استان مرکزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: کانون‌های خادمیاری محور تجمع آحاد مردم و فرصتی برای انجام مأموریت‌های مشخص شده  در راستای محرومیت‌زدایی است.
به گفته وی، فراهم کردن بستر یاوران رضوی در کنار خادمیاران موجب شده تا ساختار شبکه خادمیاری به سمت توسعه پیش برود و با این ظرفیت بتوان بخشی از نیازهای جامعه هدف را تامین کرد.
بخشی افزود: حضور کاروان‌های «زیرسایه خورشید» در دهه کرامت و رنگ و بو گرفتن نقاط مختلف کشور با حال و هوای امام رضایی بهانه‌ای شد تا شبکه خادمیاران در سراسر کشور تشکیل شود و امروز به یک شجره طیبه‌ای با ظرفیت مردمی تبدیل شده و بازوی پرتوان نهادهای حمایتی محسوب می شوند.
وی بیان کرد: یکی از ابزارهای خدمتی، تشکیل سامانه‌های خادمیاری است که با انسجام بخشی به این ساختار و شبکه در کنار عنایت امام هشتم، بستر فراگیری خدمات دهی فراهم شده است.
بخشی بیان کرد: ساختار تقسیم کار خادمیاران در استان مرکزی تبیین شده است و با برگزاری جلسات هم‌اندیشی به دنبال رونق و قوت فعالیت‌ها هستیم تا با تعامل به فقرا و مناطق محروم خدمات مطلوب ارائه شود. 
دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی افزود: بسیاری از نیازمندان جامعه از هیچ نهاد حمایتی و یا موسسه‌ای کمک دریافت نمی‌کنند و حمایت مادی و معنوی نمی‌شوند و هنر خادمیاران رضوی این است که با حفظ کرامت انسانی و شخصیت آنان با تاسی به سیره اهل بیت (ع) به این افراد خدمات لازم را ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه شبکه خادمیاری با تشکیل ۱۹ کانون تخصصی به دنبال ارائه خدمات تخصصی در حوزه های گوناگون است، افزود: فضایی که با عنایت و به برکت امام رضا (ع) با تشکیل شبکه خادمیاران  به وجود آمده، ثمر بخشی بالایی برای جامعه محرومان دارد.
وی افزود: آشنایی با سامانه و روال فعالیت کانون‌های خدمت رضوی موجب انگیزه بخشی به شبکه خادمیاری خواهد شد و در توسعه فعالیت‌ها اثرگذار خواهد بود.

مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه نیز گفت: خدمت به عنوان خادمیار در جامعه توفیقی است که باید شکرگزار آن باشیم زیرا بسیاری از افراد آرزوی خدمت لحظه‌ای در حرم امام رضا(ع) را دارند.

رضا طباطبایی گفت: ۱۹ کانون تخصصی در کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه ارائه دهنده خدمات در حوزه‌های سلامت، بانوان، ایثار و شهادت، جوانان، حقوقی، خبر و فضای مجازی هستند ضمن اینکه ۹ کانون عمومی در مساجد و محلات شهرستان نیز با هدف رسیدگی به مشکلات نیازمندان و فقرزدایی تشکیل شده است.

برچسب‌ها ساوه استان مرکزی محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه استان مرکزی محرومیت ساوه استان مرکزی محرومیت شبکه خادمیاری استان مرکزی خدمت رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ حسن رضایی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بسیج سازندگی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون به ۱۲۰ روستا آبرسانی شده است ادامه داد: هم اکنون آبرسانی به دو دهستان باشت و بهمئی نیز توسط بسیج سازندگی در حال انجام است.
وی اهداء دو هزار جهیزیه به نوعروسان، اعزام پنج گروه جهادی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، خدمات رسانی ۸۵ گروه جهادی، ساخت ۳۰۰ باب خانه عالم، برپایی سفره افطاری برای ۲۰۰ هزار نفر، توانمند سازی ۵۰ مدرسه در طرح شهید عجمیان، توزیع ۳۰۰ تبلت بین دانش آموزان مناطق محروم، توزیع دو هزار و ۱۱۵ لوازم نوشت افزار، توزیع ۱۶ هزار بسته معیشتی، آزادی ۳۰ زندانی غیرعمد، غرس ۵۷ هزار درخت مثمر و غیر مثمر، تشکیل ۷۰۸ صندوق خرد خانگی، اهداء ۷ هزار فقره تسهیلات در زمینه جهاد روشنایی، تکمیل ۱۰ مصلی، تکمیل فاز دوم کتابخانه بهمئی، زمین چمن مصنوعی، تکمیل فاز نخست اورژانس بین جاده‌ای موشمی زیلایی، خاکبرداری فرهنگسرای لنده، ساخت پایگاه سلامت مادوان، تکمیل و تجهیز مسکن و ابنیه مدیریت بحران در بهمئی، یاسوج و توزیع هزار تن قیر رایگان بین شهرداری ها، راهداری و نیری انتظامی را از مهمترین اقدامات بسیج سازندگی در سال گذشته در استان عنوان کرد.
وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه برای ساخت و نصب ۵۰۰ تابلوی شهید استان در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: این طرح به مناسبت دومین کنگره ملی شهدای استان انجام می‌شود.
مسئول بسیج سازندگی استان همچنین از تهیه شناسنامه شهدای روستا‌های استان خبر داد و افزود: در این شناسنامه مشخصات روستا‌ها با تعداد شهدای آن دیده شده است.
وی همچنین از ارائه خدمت به روستای سیوکی جلیل خبر داد و گفت: این روستا در هشت سال دفاع مقدس بیشترین تعداد شهید نسبت به جمعیت را داشته است.
سرهنگ رضایی افزود: زمین چمن مصنوعی و آبرسانی به این روستا نیز انجام شده است.

دیگر خبرها

  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی