Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی در دیدار با اعضای شورای دبیرخانه کانون خدمت رضوی با بیان اینکه آستان قدس رضوی توسعه پیدا کرده و سراسر استان‌ها را فرا گرفته است، اظهار داشت: خیلی خدا را شکر کنید که چنین توفیق خدمتی نصیب شما شده است، توفیقی که جوانب مختلفی دارد که همه آن نور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اهمیت گره گشایی از کار مردم، خطاب به خادمیاران رضوی، گفت: نیت شما کمک و خدمت به مردم است و به هر اندازه ای که توفیق پیدا کنید این نیت کارساز است.

وی با اشاره به انتساب خادمیاران به حضرت امام رضا(ع)، ادامه داد: الحمدالله آستان قدس رضوی توسعه پیدا کرده و سراسر استان ها را فرا گرفته و باید هم چنین باشد.

آیت الله عبادی با اشاره به سه جایی که امام رضا(ع) به فریاد انسان می رسد که یکی در زمان مرگ و دیگری موقع سوال در قبر و هنگامی است که نامه عمل به دست انسان می دهند، عنوان کرد: خیلی توفیق بزرگی است که نصیبتان شده است امام رضا(ع) رابطه های خیلی خیلی دور را حفظ می کند تا جه برسد که شما خادم مستقیم حضرت باشید.

امام جمعه بیرجند با اشاره به جریان دفن حاج شیخ حسنعلی نخودکی در حرم رضوی، تصریح کرد: در آن عالم معنوی و مکاشفه می دید حضرت رضا(ع) روی تختی ایستاده بودند و زوار همه از مقابل حضرت(ع) رد می شدند، برخی با چهره انسان و برخی با چهره برزخی و به شکل حیوان، فرقی نداشت و حضرت(ع) آنان را از هم جدا نمی کرد و دست شان را روی سر همه آنها می کشیدند تا همه از رافت حضرت اش بهره مند شوند و بعد از این مکاشفه تصمیم گرفت در مشهد بماند.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی در خراسان جنوبی نیز در این دیدار با بیان اینکه عناوین خدمت خادمیاری رضوی در پنح عرصه فرهنگی، زیارتی، مشاوره‌ای، خدمت رسانی عمومی و وقف و نذر است و ذیل هر کدام گروه‌هایی مشخص شده است گفت: سبدهای معیشتی و اطعام، خدمات عمومی و جهادی، ترویج فرهنگ وقف و نذر و جذب نذورات مردمی نیز انجام می‌شود.

ابراهیمی گفت: خراسان جنوبی به نسبت جمعیت رتبه اول کشوری در جذب خادمیار فعال رضوی را دارد، خادمیاران و یاوران رضوی در ۲۱ عرصه سازماندهی شدند و ۱۹ کانون تخصصی و ۱۴۰ کانون عمومی در سطح استان وجود دارد.

وی بیان کرد: کانون مرکزی خادمیاری و کانون‌های عمومی در تمام شهرستان‌ها فعال است. خادمیاران علاوه بر اینکه در عرصه‌های خود خدمت می‌کنند در پویش‌ها و رزمایش کمک‌های مومنانه شرکت و ارائه خدمت به مردم داشتند.

امیدآفرینی در جامعه در بحث خادمیاری پیگیری می‌‌شود 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی در خراسان جنوبی ادامه داد: در عرصه فرهنگی بحث‌های قرآنی، تبلیغ دینی، کتاب و کتابخانه، شعر و ادب، فرهنگ ایثار و شهادت، خانواده و تحکیم آن، فضای مجازی و ورزشی گنجانده شده است.

ابراهیمی تصریح کرد: در عرصه زیارت نیز ترویج فرهنگ زیارت، اعزام زائر و خدمت به زائر انجام می‌شود همچنین در عرصه مشاوره نیز بحث درمانی و بهداشتی، تحصیلی، حقوقی، روانشناسی و مددکاری، اشتغال و کارآفرینی، تحکیم خانواده، ازدواج و فرزندآوری پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه امیدآفرینی را در جامعه در بحث خادمیاری پیگیری می‌کنیم افزود: تقویت شبکه خادمیاری، توانمندسازی مخاطبین، جلب مشارکت‌های مردمی، استمرار خدمت، هم‌افزایی درون بخشی و برون بخشی با نهادهای دولتی و مردمی، تکریم خدمت گیرندگان، اولویت بندی در برنامه‌ها، ایجاد حال و هوای امام رضایی و خدماتی که عموم مردم و علاقه مندان امام رضا(ع)، به نام حضرت و به نفع مردم با اولویت محرومین از دیگر اهداف کانون‌های خدمت رضوی است. 

دبیر کانون‌های خدمت رضوی در خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری سفره‌های مهربانی، طرح نسیم رضوی، سفره ای به وسعت ایران در ماه رمضان و خدمت رسانی در مناسبت‌های مذهبی، ادامه داد: مجموعه خادمیاری در این دو سال که همراه با شیوع کرونا و تورم لجام گسیخته در کشور بود اقدامات خوبی انجام دادند و سال گذشته بیش از ۱۸۵ میلیارد ریال خدمت در رزمایش کمک‌های مونانه ارائه شد. 

وی از توزیع ۳۹ هزار و ۳۵۹ بسته غذایی در سال جاری خبر داد و گفت: ۹ هزار و ۱۹۰ نفر بحث‌های خدماتی و بهداشتی دریافت کردند و ۱۶ تن گوشت نذری در بین نیازمندان توزیع شده است.

ابراهیمی با اشاره به اعزام ۵۵۰ زائر اولی و زوج جوان به مشهد مقدس در سال جاری عنوان کرد: در برنامه‌های جهادی ۴۲۳ میلیون تومان، در برنامه زیارت ۱۵۳ میلیون تومان و در بحث اهدای جهیزیه ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

 انتهای پیام/۳۶۳۵

منبع: فارس

کلیدواژه: امام رضا خراسان جنوبی کانون های خدمت رضوی خراسان جنوبی امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • موزه آستان قدس رضوی نفائسی مرتبط با امام صادق(ع) در خود دارد /به جامانده از صادق آل محمد(ع)
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • تقدیر از کارگران یک مجموعه تولیدی در خوشاب توسط امام جمعه شهرستان
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • برپایی جشن‌های دهه‌ کرامت در گیلان و میزبانی از سه کاروان خدام رضوی
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود